Privacy policy

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.

Miki Vos Flamenco is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

 

Wat zijn persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect een persoon kunnen identificeren. Voorbeelden van direct identificerende persoonsgegevens zijn een naam, adres en BSN nummer. Onder indirect identificerende persoonsgegevens vallen gegevens die niet rechtstreeks een persoon identificeren, maar daar wel betrekking op hebben. Zoals een telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer. Wanneer (een combinatie van) deze gegevens naar u herleid kunnen worden, spreekt men over persoonsgegevens. Bijvoorbeeld uw naam met uw geboortedatum. Wanneer anderen die persoonsgegevens hebben, dienen zij daar zorgvuldig mee omgaan. Ook foto’s en video’s worden gezien als persoonsgegevens.

 

Van wie verwerkt Miki Vos Flamenco

Miki Vos Flamenco verwerkt persoonsgegevens van mensen die danslessen bij Miki Vos volgen/gaan volgen en van mensen, die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn, waar  een andersoortige relatie mee bestaat (denk hierbij aan klanten waar optredens worden verzorgd en de bijkomende facturen).

 

Welke persoonsgegevens verwerkt Miki Vos Flamenco

Miki Vos Flamenco verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan haar heeft verstrekt. Miki Vos Flamenco verwerkt uw voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en  bankrekeningnummer.

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

 

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens

De persoonsgegevens van betrokkene die bekend zijn bij Miki Vos Flamenco worden verwerkt door de eigenaresse van Miki Vos Flamenco, Miki Vos.

 

Met welk doel verwerkt Miki Vos Flamenco persoonsgegevens

Als u danslessen bij Miki Vos Flamenco wilt gaan volgen, heeft zij uw persoonsgegevens nodig. Met behulp van deze gegevens kan zij u op juiste wijze inschrijven, zorg dragen voor de benodigde informatie over de danslessen en facturen adresseren. Wat betreft de andere betrokkenen is het nodig hun persoonsgegevens te hebben om hen te informeren en eventueel te factureren.

Miki Vos Flamenco verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– het verwerken van uw persoonsgegevens voor onze administratie
– het afhandelen van uw betaling
– het maken van een afspraak voor danslessen
– het verzenden van lesinformatie en beeldmateriaal in de WhatsApp-groep
– u te e-mailen/bellen indien dit nodig is met het oog op informatievoorziening
– u te informeren over eventuele wijzigingen

Indien u een cursus gaat volgen bij Miki Vos Flamenco, ontvangt u een inschrijfformulier. Hierin informeer zij u over de start van de lessen, de kosten, anderszins en vraagt zij uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens en deelname aan de WhatsApp-groep.

 

Hoe gaat Miki Vos Flamenco om met de persoonsgegevens

Miki Vos Flamenco gebruikt uw persoonsgegevens enkel en alleen voor eerdergenoemde doeleinden. Zij deelt uw persoonsgegevens niet met derden. Dit gebeurt slechts indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Hoe lang bewaart Miki Vos Flamenco de persoonsgegevens

Op grond van de AVG is er geen concrete bewaartermijn voor persoonsgegevens vastgesteld. Miki Vos Flamenco is wel wettelijk verplicht de administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Een aantal basisgegevens moeten voor deze duur bewaard blijven. Miki Vos Flamenco bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Miki Vos Flamenco bewaart uw gegevens voor de duur van de periode dat u bij Miki Vos danslessen volgt en voor de periode waarbij deze gegevens in de toekomst nog van pas kunnen zijn.

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Inzage, correctie of verwijdering persoonsgegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Miki Vos Flamenco en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt een verzoek tot –inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, intrekking van uw toestemming of bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens – opsturen naar info@mikivos.com). Zij reageert zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, laat dit dan weten aan Miki Vos. Mocht u er samen met haar niet uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Miki Vos Flamenco neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via (info@mikivos.com).

 

Cookies

De website van Miki Vos Flamenco wordt “gehost” door WordPress. WordPress gebruikt technische, functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die WordPress gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

 

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

 

 

Rechten foto’s

Het is niet toegestaan foto’s van onze website zonder schriftelijke toestemming te gebruiken voor andere websites of voor wat voor publicatie dan ook. De meeste foto’s op deze website zijn afkomstig van een (huis)fotograaf en/of door onszelf gemaakt.

Voor de interne WhatsApp-groep kan het voorkomen dat er beeldmateriaal verzonden wordt. Mocht u dit niet willen kunt u dit voorafgaand aan Miki Vos doorgeven zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Het is niet de bedoeling dat leerlingen zelf ongevraagd beeldmateriaal publiceren. In overleg en na goedkeuring met de mensen die op de foto of film staan moet dit natuurlijk geen probleem zijn.